Referenser

Sörklippan, Bromma

Ombyggnad av vårdhem som uppgår till 2 byggnader i Stockholm på 6 våningar.

Sörklippan är ett av Micasas många gruppboenden med inriktning mot personer med demenssjukdom. Här finns sex små enheter med totalt 44 lägenheter.

Läs mer

Kvarteret Vitsippan, Falun

Vi levererade Spisec Spisvakt till 54 lägenheter. Spisec Spisvakt tryggar området kring spisen och ser till att det inte blir farligt om spisen skulle glömmas påslagen eller lämnas ouppmärksam.

Läs mer

Lagersbergsgården, Eskilstuna

Lagersbergsgården är ett servicehus med 57 lägenheter. Vi levererade toalettarmstöd, höj- och sänkbara tvättställ, armaturer och ledstänger med integrerad duschhållare.

Läs mer

Slättegården, Lysekil

Slättegården är ett äldreboende med 33 lägenheter. Hit levererade vi handfat med integrerat stödhandtag, högskåp, toalettarmstöd, dusch- och ledstänger.

Läs mer

Kårebacken, Falun

Kårebacken är ett äldreboende med 32 lägenheter. Athena Nordic levererade all badrumsutrustning med bl a vårt svängbara tvättställ, de vågformade toalettarmstöden och de specialbyggda badrumsskåpen.

Läs mer

Stortorps äldreboende, Huddinge

Äldreboendet har 87 nya lägenheter och Athena Nordic levererade de vågformade toalettarmstöden som har en överlägsen funktion för brukaren.

Läs mer

Rimsmeden, Kalmar

Rimsmeden är ett servicehus med 40 lägenheter dit vi bl a levererade toalettarmstöd och ledstänger med integrerad duschhållare.

Läs mer

Jungmansgården, Kalmar

Jungmansgården är ett gruppboende med 25 st lägenheter. Vi har levererat badrumsinredning med bl a våra nya handfat med kontrastfärger och integrerade ledstänger.