Bostadsanpassning

Vi har arbetat med produkter för bostadsanpassning sedan slutet på 80-talet. Vi har en ständig utveckling av både nya och befintliga produkter och snappar hela tiden upp idéer och tankar från er på fältet. Det är så det har sett ut och det är så vi hoppas att det ska fortsätta vara.

 

Athena Nordic AB – Bostadsanpassning

Genom åren har vi både lärt känna er som handlägger ärenden på kommunen och er som hjälper till med intygsskrivning, men också många duktiga hantverkare som sköter installation och byggnation hos kund. Behöver du hjälp att hitta en lämplig entreprenör kan vi hjälpa dig att hitta rätt.

Athena Nordic är ett av nordens ledande företag när det handlar om:

  • innovation inom områden som trygghet och tillgänglighet för människor med särskilda behov.
  • produktion av lösningar för det dagliga livet för den som har ett funktionshinder.

Kontakta oss för rådgivning och information om produkter i vårt sortiment

I vissa delar av landet kan vi, genom vårt dotterbolag Bra Anpassning, också erbjuda installation. Läs mer om Bra Anpassning här.

 

FKBo

Du vet väl att det finns en yrkesförening för dig som arbetar i kommunen med bostadsanpassningsbidrag. Den heter Föreningen Kommunalt Bostadsstöd. På deras hemsida kan du läsa mer om deras verksamhet.
FKBo

 

LJ-Utbildning

LJ-Utbildning är ett företag som specialiserat sig på frågor kring bostadsanpassning. På deras hemsida hittar du bl a information om kommande utbildningar.
LJ-Utbildning